Til kommuner mv.
Tonie Pia Havsholm

Socialpædagogisk konsulent

Familieterapeut


Til fagpersoner og offentlige samarbejdspartnere.


Tak fordi du viser interesse for min hjemmeside og mine kompetencer.


Du kan nu klikke dig videre til en mere uddybende beskrivelse af de ydelser jeg tilbyder og det der har din interesse. Der ligger nu korte foldere til print under "samvær" og "Familiebehandling". Begge er dog under opdatering og forventes klar inden årsskiftet 2021.

Se også mere om mit faglige og personlige fundament under punktet "Profil og fagligt fokus". Er det du søger en løsning til ikke beskrevet så send en mail eller ring til mig - fleksibilitet er en af mine særlige kompetencer.


Mine ydelser:


- familiebehandling og familiestøtte

- familiepleje

- døgnanbringelse af familier/ mor-barn

- samvær

- aflastning

- §54

- samværslokale eller terapilokale til leje


Har du spørgsmål eller andet er du altid velkommen til at kontakte mig helt uforpligtende.